Jag är kärleken! :)

Har du mött mig på våren,
Jag var bilden i skåpet,
Har du saknat korridoren
var jag längtan på loven

Har du undrat varför kännslor e så äkta på bio
har du väntat förgäves
har du räknat till 10
har du räknat till 10?

Jag är kärleken
jag är din vän
jag är den som lyser i ögonen
jag är kärleken
jag är din vän
jag är den som darrar i ryggraden
jag är käleken
jag är din vän
jag är den som kämpar i bröst-korg-en
jag är en fjäril i magen

Dying to say this to you

Hejsan
Sitter på biblan för att kolla över vad som hänt i alla olika inkorgar man har , men inte hade det hänt något speciellt inte. Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir. Jag blir nog kvar i Borgholm kanske. Hoppas ¨på att spela fotboll och fjanta runt bara. Bara vara barnslig, UTAN sprit och UTAN annat olagligt. :)
Imorgon däremot blir det dricka av kan jag lova er gott folk. Palace Springbreak och en jäääkla massa kompiar! Jag är så himla förväntansfull, verkligen. Vi är typ 20 pers som ska umgås och sen är den en massa andra som vi ska träffa där också :D Wiiiii! LOVE IT! :)
Så vill ni ses , så är det bara att kolla efter de som skrattar mest, tjoar mest och tycker att de är coolast ;) Tsst.
Skälby :) Men det vet väl de flesta !
Well well.
Sitter och grunnar på ett väldigt jobbig sak . DAMP på det!
Hur sjutton ska jag göra och wihiii vad skoj och hjälp och tänk om och assso fan vad ja är besatt och sluta tänka på deeet hela tideeen!! och åååååå(A) och undrar om det är dumt att säga så och undrar om jag är psykiskt störd eller något och äh va fan bea ta dej samman-  är typ det som snurrar runt i mitt huvud exakt hela tiden! Eftersom ni förmodligen inte riktigt förstod vad som snurrar i mitt huvud hela tiden så fattar ni hur förvirrad jag känner mig! Och om ni fattade något av det så var snälla att tala om det för mig då :) TACK. :O
 Nu ska jag hem och kissa för jag håller på att kissa på er om ni ville veta, sen ska Mändi ringa mig s¨ska vi nog ha skoj ett tag så får vi somsagt se om jag åker hem eller stannar inatt.

Pusshejs RING MIG.

Bea

Dying to say this to you

Shenamoss.

Just nu sitter jag i skolan , kom alldeles precis hit. Vart hemma i lägenheten och lömnat av grejerna, borstat håret och sen bar det av till skolan med en gång. Tror ni inte då, att jag fick vara hemma egentligen tills kvart i två om jag ville ? Jo! Så var det serni. Kul. Jaaja, jag har ju iallafall lite tid till övers för att blogga på.
Vad man nu ska blogga om ?
Jag har väldigt tråkigt ialalfall, nej jag ska ta och prata lite med alekz nu, han loggade in på msn. En til som ahr lika tråkigt liv som jag :D hahaa.

PUSSHEJS


HOPPAS DU FICK KÖRKORTET!!!! ;:D


Dying to say this to you

Ligger i sängen hemma i Trekanten och kan inte sova...
Varför är det så? Man är hur trött som helst, men ändå kan man inte sova ? Mysko.
Jajaa.
Jag ligger och tänker på Hugo. R¨kade ladda ner en låt som han alltid lyssnade på när vi var polare.
Saknar honom faktiskt :(
En till ja ligger och tänker på, degs, jag kan inte sluta bara.

Jag måste sova!

BOB MARLEY - weed. bra låt.

Dying to say this to you

The sounds, LW, Lisa ekdahl, Bob Marley, Reggae, Lil Wayne, Cornelis , ETT URVAL AV MUSIIIKEN JAG ÄLSKAR !


Dying to say this to you

Seriöst.
Det var längesen allt kändes så bra , enkelt och fint som det gjort igår och idag.
Visst var det ?
Jag måste bara skriva, att det var otroligt mysigt. MYSIGT :)
Jag hoppas du tycker likadant, att det var bra och mysigt alltså:)

DAMN, vad jag kommer sakna dig :( Tänk om detta var sista gången vi sågs ?:S

Sidan av din hals - och jag svimmar för du luktar så gott :)


Dying to say this to you

Så var man Borgholmsbo nu då :)
Fantastiiskt :D
Har bott där I Borgholm sen i Måndags nu och allt där är kanoon! :) Jossan och Amanda, de två tjejerna alltså! Så goa så det är inte klokt. Knäppt att vi bara känt varandra så kort tid men ändå s känns det som vi härt ihop minst halva livet. Så sköna människor är ni ! ;) Och våra promenader och inbrott på soliden slår det mesta kan jag lova er ! :) haha!
För övrigt är jag hemma i Trekanten nu och har inte något speciellt för mig. Ska till att ringa Fleezy och company och se om de inte är upptagna ikväll. En pling till Mr.D kanske också. Jag måste få säga ett ordentligt hejdå. Vi skiljs åt för hela livet! :( Har aldrig känt mig så tom ...Menmen,
Livet är inte rättvist eller enkelt på något sätt eller vis så varför skulle man förvänta sig det egenltligen.!?

Nu ska jag ta tag i mitt liv och försöka göra något skoj! Jag behöver det :)

Jossan och Manda, hoppas ni överlever dehär dagarna tills måndag utan mig , jag skippar crusingen :P

Fillan,Wela,Julle - fortfarande så äger ni mig så totalt och jag gör ALLT för er.
Utan er, så finns inte jag ! <3

Pusshejs. RING MIG <3

Dying to say this to you

Tjeena Tjeena.

Idag har vart en chill dag, treorna hade resovisning av sina projektarbeten idag så vi satt hela långa dagen och lyssnade på dem. Fast det var faktiskt inte såå himla tråkigt. De var duktiga :)
För övrigt har jag , jossan och mandi haft kul som vanligt. Emelia också denna gången :)
Har inte så himla mycket mer att skriva förutom att killar är knäppa men det vet ju typ alla redan så varför skriva det liksom.
Jo en nyhet är ju förresten rätt kul att berätta om! Jag flyttar nog till Borgholm typ imorgon eller överimorgon! Inackorderingstillägget beviljades och jag har ju ett boende i Borgholm klart för inflytt Imorgon om jag så vill! :D
Jeeeeei! :)
Förresten så fundilerar Jossan och amanda att gå kvar på skolan till tvåan iaf, de hade ju tänkt flytta hem! ( dumma er om ni gör det ! Fy på er :P )
Så nu håller vi tummarna för att allt går som det ska :)

Du vet ju att om du bara kom till mig och bad om det så skulle jag komma tillbaka.

Pusshejs! RING MIG <3

Dying to say this to you

Hej
Jag ångrade mig.
Jag ska inte lägga ner denna bloggen, :P
Jag blev så kluven. Jag kan ju inte bara stänga ner biolla.blogg.se. :P Det går inte.
Men jag har en annan blogg också nu, fast den är hemlig. Ni ska alla få ta del av den om några månader, håller på med ett experiment där :D Men ni får inte se än!
Jag är så trött på att alla i pyttelilla jävla kalmar och ännu mindre skitlilla smedby ska störa sig på allt Allt ALLT jag skriver. Liksom, dethär är en blogg. Ska jag skriva " ååh, jag älskar allt och alla och idag har jag gjort: Det, Det, Det och Det . Hejdå. Vi ses imorgon " NEJ VERKLIGEN INTE ATT JAG SKA SKRIVA SÅ!
Jag har en blogg och på min blogg står mina känslor tankar och kommentarer om hur läget är just nu!
Passar det inte att läsa, läs då för i helvete inte? Har tillochmed hört vissa säga att blogg är till för att endast berätta om vad man gjort under dagen.. Ja men ! Åh, då är detta väl ingen blogg då. Då är det väl en blÅgg, och där bestämmer jag att man får skriva sina känslor och tankar och kommentarer om hur man mår!
Jag vet inte hur alla andra är men jag behöver iallafall ett ställe där jag kan få skriva av mig om allting ! Jag kan inte bara hålla käft om allting. Och jag tycker om att skriva såhär.
Jag tar gärna kritik och om någon tycker någonting jag skriver är skit så fine, det är inte så att jag inte kan ta kritik men jag fattar bara inte varför man ska gå in på denna bloggen var eviga gång och läsa var eviga inlägg om man ändå i slutändan ger en kommentar som "Du skriver som om du är en självmordsbelägen tönt, för i helvete ta tag i ditt liv och tyck upp dig Bea!" eller "ååååååååååååå jag vill inte veta något om ditt liiv"
Asso seriöst, varför sjutton läser man varje inlägg av en blogg vars bloggares liv man inte vill veta något om ? xD
Get real !
Nu ska jag duscha, klockan är 05.03 på morgonen.
Kommer tillbaka ikväll och skriver massor med mer, jag tänker fasen inte lägga ner detta bara för att vissa omogna töntar inte kan ta att jag faktiskt har ett liv utanför dem!

Fleicia,Wela,Julle,Ylva - Med er har jag allra roligast :) <3


PussOkram. RING MIG <3

Dying to say this to you

Nu ska ja skita i allt detta gamla och samla mig och skapa en ny blogg!
Underbart.
haha, nej men ja är bar uttråkad.
Så den som vill ha min nya blogg kan ju kommentera så skriver ja den här sen isf.


Dying to say this to you

Så var det ännu en söndag som börjar lida emot sitt slut. Idag har jag inte hittat på så värst mycket, jag sov till halv två :) Väldigt skönt måste jag säga! Sen satt ajg vid datorn och vaknade till lite, gick och satte mig vid TVn, gick ut med Toya någon timma och nu sitter jag här igen :) haha, jag känner att min dag varit oerhört meningsfull! :D
Sitter nu för mig själv och fundilerar på kärlek, och att man kanske kan bli kär i kärleken som grej och inte i personen. Som Lars Winnerbäck säger ni vet ? :) Jaa, det är nog så. Iallafall med mig!
Jag älskar en kille ( som inte finns längre riktigt men iaf  ) och när det tog slut mellan oss så har jag aldrig haft så jävla ont i mig! Jag lovar er, den smärtan vill ni inte vara med om. I det förhållandet var jag självklart inte kär i kärleken som grej! Men nu ska ni få höra det som kommer efteråt.
Jag mår skit i ungefär 4 veckor, verkligen SKIT. Men efter ett tag känns det som att jag måste komma bort ifrån detdär apatiska och ta tag i mig själv. Och bästa sättet att komma över en kille, jag lovar, det är att flirta med andra!
Och jag blir aldrig kär på riktigt. Jag kanske kan tro att jag blir det men sen tröttnar jag efter några veckor. Liksom, jag gillar inte själva personen ( eller klart jag gillar den men ja är inte riktigt käär i den ) utan bara i grejen att ha någon vid sin sida. Det är det jag gillar liksom. Nu tror ni som läser att ja kanske menar att bara ha sex med någon eller bara ha någon att strula med men det är inte så jag menar. Jag menar bara att jag är kär i själva tanken på kärhet att personen jag har det med inte blir så viktigt. Förstår ni vad jag menar.
Alltså, jag kommer aldrig mer bli kär på riktigt! jag bara vet det, jag är verkligen övertygad. Jag har liksom inga äkta känslor kvar att ge till någon annan. . haha, gud vad jag svamlar. Men jag försöker bara förklara.
Men samtidigt vet ja inte om det är så att jag har väldigt svårt för att bli kär som jag säger nu eller om det är så att jag faktiskt blir kär PÅ RIKTIGT men bara väldigt enkelt ? Liksom. Antingen blir jag kär på O-riktigt och är bara kär i själva grejen att flirta, eller så blir jag kär ovanligt lätt. jag fatatr ingenting.
Iallafall, D tror att jag är kär i mr.X. Men jag är inte det!
Jag kan erkänna att jag tänker på honom en del. Klaart jag gör! Han är ju en av de snyggaste killarna ja träffat och han säger att jag är snygg tillbaka och dessutom är han hur trevlig som helst! Hur skulle ja kunna vara ointresserad ?? Men betyder det att man är kär ? NEJ.
Betyder det att det "är någonting mellan oss" ? NEJ!
Men jag kan erkänna att ja ibland tänker jag " undrar om jag satsade på detta och försökte vara seriös och träffade honom någon dag och tog en fika , undrar om vi skulle kunna få nåt seriöst då?:S " och så blir jag lite sugen att göra slag i saken och sen bara " nej han är ju en sån som alla vill ha och han kan få vem han vill och han är player!". och jag vill inte vara bara en i ledet liksom. sånt hatar jag ! Och sen tänker jag också " Bea vad fan, du kan inte ens vilja ha nåt seriöst för du kommer aldrig mer kunna bli kär på rikigt."
Asso jag vet inte ens avd syftet med denna bloggen var för jag kan inte liksom få något sammanhang. Men jag kan inte skriva, tänka eller någonting ordentligt längre :P är alldeles för snurrig i huvudet.
Kan inte tänkaaaaaaaaaaaa!

På något sätt vill jag faktiskt träffa mr.X och bara försöka, bara ta ett steg till och vara lite seriös.
Men samtidigt, jag vet ju typ att han inte är sån och jag hatar att få dissen.
Och så vet jag att D (vad du än säger D ) blir ledsen och jag kan inte hjälpa det mendet tar emot då. . Jag skulle fortfarande släppa allt i livet om han sa att han ville försöka igen. Tror jag.

Ajaaaaaaaaaaaaaaa, jag får väl känna mig fram och känns det som det mr.x säger är allvar.
" jag vill lära känna dig på riktigt" "jag tycker du är söt", ja och det är seriöst och på allvar så kanske jag ska göra slag i saken. Annars är det skit samma.

Vet ni varför det är skit samma ? För jag kan inte bli kär i personen utan bara flirten som grej!



Snurrigaste inlägget ever!

Om ni läste klart, starkt jobbat!


Pusshejs, ring mig <3


Dying to say this to you

Igår var det fest igeen :)
Mycket trevligt hade vi. Jag , felicia, Wela, Yllet, Jessica, Malee och sofie :) Så söta tjejor dom är ! :D
Dansade som en galning igår , och bara skrattade. Iofs var faktiskt förra gången snäppet bättre men denna gången var också skoj :) Men tror ja fått i mig lite för mycket så minns ej särskilt mkt av denna gången, ochdet är inte lika kul då..
jajaa, idag vaknade jag iallafall alldeles för bakis för mitt eget bästa och var nog lite småfull fram tills klockan ett eller något. haha. känner mig fortfarande lite lullig faktiskt. men har haft en bra , lugn och soft dag idag.
Ikväll vet ja inte ritkigt hur det blir. en viss mr.x som kanske vill ses men ingenting som är bestämt. Får se. Annars blir de väl att se en film elle nåt o bara chilla och sova tidigt :) Ganska skönt det med faktiskt.
Jaja, snart är helgen slut och då får jag träffa mina tjejor i Borgholm, Amanda och Jossan <3 Saknar dem !
I veckan blir det la plugg, och sen lite "välta kor" och kanske umgås med de två pojkarna som vi gjorde förra veckan. Något skoj komemr vi väl få iaf :)
För övrigt mår jag faktiskt helt okej. Har träffat en pojk med playerrykte som verkar vara jättetrevlig fast man märker samtidigt att han är väldigt player så är lite kluven. Madrass vill man inte ritkigt vara . Så jag är på min vakt.
Men än så länge är han trevlig som sjutton och snäll med :) Mr.x kallar vi honom ( ja det var han ja menade där uppe i texten med ) .
inte för att ja vill ha något seriöst helelrm en vore ju trevligt att ialalfall inte bli totalt utnyttjad.
ÄH, vet inte ens om det blir nåt så skit samma. :P haha.

Nu ska ja vila lite

Pusshejs <3

Jag har insett..

Jag älskade den du en gång var
Jag är inte kär längre.
Det är över nu

Dying to say this to you

Alltså, såhär har jag aldrig vart innan ? Vad har hänt med mig.
Jag vill bara ha ha ha, med halva blickar kommer man inte långt. Kom igen nu då Bea!

Hey, let's kick it
Stop, just lick it
let you start it
'cause 'cause it's so easy
you like it my way
and I know it
so let's do it
do it do it real good
ha, it's sweaty
now, I'm ready
just take it off
cause cause you tease me

Dying to say this to you

Tjolahopp

Sitter hemma i min nyinköpta supermysiga joggingdress.
Sitter och tänker på hur jäkligt det ser ut i mitt rum och att jag verkligen borde städa men orkar inte lyfta ett finger. Känner mig alldeles bakis pga allt för lite sömn inatt med BusJosefin Och FnitterAmanda :) haha.
Dessutom sitter jag och tänker på att jag har träffat en av världens snyggaste kille. Seriöst, sådär snygg att man blir kär nästan, haha iallafall besatt. Inte för att jag någonsin mer kommer bli kär, eller få honom för den delen men FETT snygg är han iallafall det kan inte någon säga emot ! :D haha.
Seriöst, jag SVIMMAR. . .

Ibland undrar jag varför jag är så ointressant ? Ingen snygging som kan tycka detsamma om mig nån gång eller ?

Jag har iallafall mitt ögongodis ^^ haha.


Pusshejs, ring mig. <3

Dying to say this to YOU. ( jag älskar maja ivarsson <3 )

I've been dying to say this to you
And I don't know what else to do
I've seen your fucking attitude
Well I've been doing someone that you know
It's not a secret to anymore
'Cause I've seen you blowing around my fame

With empty words our worlds collide
It was my ego telling me why
I never thought I'd say this to you
I lied above you, regrets are useless
Was it my ego saying why

I've been dying to say this to you
And I don't know what else to do
I've seen your fucking attitude
Yeah
Well I've been doing someone that you know
It's not a secret to anymore
'Cause I've seen you glowing around my fame

With empty words our worlds collide
It was my ego telling me why (You wanted someone who cared!)
With empty words our worlds collide (You needed someone to care!)
It was my ego telling me why
I never thought I'd say this to you
I lied above you, regrets are useless
Was it my ego saying why?

Dying to say this to you

Måste bara säga att helgen var en såndär må-bra-och-ha-kul-helg. Hur roligt som helst hade vi ju!
Igår var jag i skolan och umgicks typ bara med Amanda, trevligt. Tycka om ! <3 :)
Efter skolan stötte jag på Daniel vis centralen och tog bussen hem till honom, trevligt hade vi. pratade och skrattade och sådär. Sen hem till Fillan och skratta och fläta hår. :) Fast blev bara halva som vanligt :P haha, men ska fortsätta någon annan dag :)

Måste också säga att allt känns faktiskt okej nu, alltså. med mr.Daniel :P haha.
Har kännt jättejobbitg innan men nu känns det som att jag äntligen kan släppa allt detdär. ( ta i trä )
Liksom, igår var det kul att bara umgås och sådär men det var liksom inget mer, inte detdär "åh gode gud vad jag tycker om dig du är så underbar synd att vi inte är tillsammans" det var mer " gud vad skönt att vi bara är vänner och inget mer ". Skönt :)
Så nu är jag oficiellt totalsingel känns det som :) Inga band knutna och det är så SKÖNT att äntligen få kunna sova en enda natt utan tårar eller ångest . Att äntligen kunna andas hela andetag och inte halvkvävda :) underbart.
Kommer säkert trilla tillbaka till daniel inatt igen bara för det men nu har det kännts så jävla skönt bara
" eey, jag är faktiskt inte kär i honom längre! YES:) " fast jag vet inte , det känns faktiskt på ritkigt denna gången , som att jag inte kommer trilla tillbaka till honom. Som att jag äntligen släppt allting.
Jaja, inte tjata mer om det då låter det säkert mycket sorgsnare imorgon, man ska ju som sagt aldrig säga aldrig.

Just nu sitter jag med Jossan och Emelia ( ja hon stavas med e ) i datasalen och ska snart åka till restaurangen i halltorp. Ska bara hämta mobilen sen ska jag hem till the trekanten hade jag tänkt mig :)

Men tjolahopp nu orkar jag inte skriva mer ! :)

PUSSHEJS <3, en singel  som är jag ^^

Dying to say this to you

Partyt igår var UNDERBART!
kan inte säga annat.

Förresten är jag bäst på att stava ;P mohaha.



FIA!

Jag ringde och smsade dig, sen skulle vi ju ses på stan men såg inte ditt sms förrän alldeles för sent sen gick jag runt på stan i en timma och letade om jag skulle kunna stöta på dig . Jg raderade klantigt nog all akontakter på telefonen så hade inte ditt nummer. När jag väl fick låna en telefon ringde jag Daniel , men han trodde jag bara fylleringde fast jag verkligne behövde ditt nr , så han la på! Jävla skit! Iallafall, jävla jävla jävla skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit.
FAAN! Jag gav daniel nyckeln ifall du skulle ringa han och fråga vart jag var eller något. jag är VERKLIGEN SÅ JÄVLA LEDSEN OCH FÖRLÅT MIG. men jag försökte verkligen hitta dig .
Men allt var lite uppochned och jag var alldeles för full för mitt eget bästa, det är inte bara detta ett bevis på.
Men jag har nog aldrig skämts så mkt som nu.

FÖRLÅT!

oops

feet
Jag, Felicia, Wendela :) PARTY <3



  hatardig! önskar att du bara höll mig ihanden o älskade tillbakakom och ta mig långt härifrån!  

Dying to say this to you

Hej

Idag är det den 10:e Maj. Min lillebror fyller elva år, vi ska fika, sjunga ge honom paket och ha trevligt hemma hos pappa hade vi tänkt. Efter det är det fest på stensö, dock inte för min lillebror. Jag , fillan, wela och yllet ska dit och några andra, grilla dricka öl och chilla. sen blir det utgång :)
Men har dock tillstött lite problem . Dagens planering var jättebra, bara det att mamma har städat mitt rum och samtidigt städat unden mina svarta byxor ( som jag älskar, de är nu spårlöst försvunna!!!!!) plus min lillebrors blivande födelsedagspresent, PLUS min dricka tills ikväll, PLUS att hon inte har sin mobiltelefon på så det är OMÖJLIGT att få tag på henne. underbart! Ajaa. .
Nu måste jag gå och leta vidare.

Jag hatar att jag älskar

tja


Dying to say this to you

FAKE

du är fake

Dying to say this to you

Jävla idiothelvetesfittfulacpdummaochabsoulutsjukt jättevackra DU!

DÖD. Jag är död.

Förresten älskar jag the sounds <3

Dying to say this to you

Det vore bättre om du lämnade mig igår.
Lämnade mig åt det som känns enklast, bäst och mest troligt.
Men jag fattar, jag hade gjort samma sak.
Och kanske det tyder på att någonting finns kvar, någon omtänksamhet.
Men jag ville verkligen igår, bort bort bort.

Men jag antar att det är bra att ambulanser finns, men inte igår. Igår ville jag på riktigt.


Dying to say this to you

How can you just walk on by
Without one tear in your eye
Don't you have the slightest feelings left for me?
Maybe thats just your way
Of dealing with the pain
Forgetting everything between our rise and fall
Like we never loved at all

You, I hear you're doing fine
Seems like you're doing well
As far as I can tell
Time, is leaving us behind
Another week has passed
And still I haven't laughed yet
So tell me what your secret is
To letting go, letting go like you did

How can you just walk on by
Without one tear in your eye
Dont you have the slightest feelings left for me?
Maybe thats just your way
Of dealing with the pain
Forgetting everything between our rise and fall
Like we never loved at all

Did you forget the magic?
Did you forget the passion, oh
And
did you ever miss me?
Ever long to kiss me


Oh baby, baby
Maybe that's just your way
Of dealing with the pain
Forgetting everything between our rise and fall
Like we never loved at all

- Dying to say this to you

Igår var jag hos Daniel och pratade lite med han , såklart tjafsade vi en del men samtidigt, orkar inte bry mig om att vi gjorde det.
Asso, jag vill inte ha det såhär. Allt jag vill är att åka med dig typ till Öland och sen bara ligga i gräset och bara andas och bara mysa och sola. Det är allt jag vill. :/ men men ... livet är hårt.
Synd att du inte vill ! Men jag orkar inte be om det mer.

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
I slowly realized there 's nothing on our side
Another night and I bleed
They all make mistakes and so did we
But we did something we can never turn back right

Jag älskar dig,


Goodbye my lover.

herregud, jävla skit då !

"...Nu måste jag iväg o fortsätta plugga,,,,ooorkar iiinte meer, kom och ta
miiig (långt härifrån) :D

Haa de bra, ses på onsdag!! Älskar dig Biella :)

puusch häj"



" ...Jag lag o
tankte pa dej hela natten i natt, och jag vill bara be om ursakt for allt
daligt och negativt som har hant mellan oss. Jag vet att mycket, det mesta
faktiskt, har varit mitt fel. Och aven om man aldrig vet vad som hander i
framtiden, sa vill jag bara saga att jag ar glad att jag har dig igen, och
att jagh saknar dig valdigt mycket.

Tank om det blir sa att du och jag aker till fjallen tillsammans och aker
skidor, det skulle va de basta jag har gjort pa lange. De skulle va sa
mysigt att sitta framfor en brasa i en fjallstuga med dig efter en dag i
skidbacken nar det varker i benen som den varsta vaxtvarken, men man
glommer bort det tillsammans med allting annat och bara njuter av sallskapet
och stunden. Nan egen fjallstuga lar vi knappst ha, inte i ar iaf, men nagon
gang kanske. ..."


" vi sees pa freeeedag! Kyssar "


"...Saaaknar dig mycket, tanker pa dig jamt, you are BEAutiful..."


"...saknar dig som fan men vi ses
snaaart, bara 8 dagar kvar:D


Alskar dig!!! "









NÄR FÖRSVANN DETTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

Minns du...

" ...Men jag vill iaf att du går med mig på springbreake, du kanske kan få sofias
biljett, hon e inte så sugen längre. Men annars hjälper jag dig att komma in
på nåt sätt, du måste dit, promise?

Ska gå och lägga mig nu, men ja måste säga att jag är imponerad av att du
läste hela mailet, starkt:)

Älskar dig Beeea:) Ser fram emot Lördag

Godnatt "

JÄVLA ÅÅH

Igår var det meningen att jag skulle haft en askul kväll och festat med fia, david och några av deras polare och Daniel skulle med dit. Eftersom han och jag är KOMPISAR så bad jag han ungefär tre gånger att ringa upp mig för att visa vägen till Davids lägenhet där festen var , men ICKE! ÅH . han bara totalt skeeeeeeeeeeet i mig! Sen ringde jag hemifrån min kompis ( som jkag var tvungen att gåå till för hade ingenstans att vara ) och frågade Daniel vart han var, men fan heller att han svarade första två gångerna. tredje gången jag ringde dååå svarade han och bara "ööh, nääe vadå jag har ringt dig asmkt. vadå stensö? vi är ju på krogen? vadå möta dig ? Nej ja vill festa " ÅÅH. jag bara absolut haatar att ha såna "vänner" som bara skiter i en! AAh. jag är så ARG. Men men .
Jag fick en alldeles utomordentligt trevlig kväll iallafall ( mycket trevligare än ja haft på en fest!! )
Var hemma hos Olle och såg på film med han , Nicke och Majdi ända tills klockan kvart i två! Och jag tackar gud för att jag känner de killarna. Bästa! Utan dem hade jag fått sitta i ösregn från klockan tio tills kvart över två då min buss gick.
Olle är en bra vän :) Och jaa, de andra med. Och Daniel, jag SKITER i vad du säger. Nicke är en vän, och jag är ju cp som tänkte skita i han och aldrig mer prata med honom för din skull, för att du skulle må bättre. Aldrig! Du får tro vad du vill om han och mig. Jag skiter i det. för det är ingenting mellan han och mej.
Olle, Nicke och Majdi räddade min kväll igår och var trevliga hela kvällen!
Och om du vill ringa upp dem eller vad fan du vill så gör det, det är bara pinsamt för dig min "vän". De skiter i dig !
Tycker bara du är omogen. Men men.
ÅH! jag är riktigt arrrg.
Fast jag är glad också för nu har jag ju fått se att Olle verkligen är en vän :)

Nej nu ska ja gå och göra nåt annat skoj! :)

Pusshejs.<3 ( iinte till dig ! ! )

RSS 2.0