- Renovering =)

Heej !
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske snacka lite med anki o se om hur de blir imorgon, och juste , ska ju till fölet o Signe <3 med.
Har precis vaknat upp till motorsågsljud och bank i väggen, vi håller ju på och renoverar typ hela nedervåningen. Hela badrummet och hallen och köket har vi rivit alla väggar som skilde de rummen åt så nu är det bara ett stort bigt rum. utan golv, utan tapet. utan nånting. Vi har stängt igen en dörr som gick från köket och byggt en ny där det innan fanns en garderob. känns helt mysko, värsta nya våningen ska vi få ! SKITKUL. =)
så nu håller några byggjobbare på och ska ta bort allt det sista golvet och så ska de börja bygga nytt tror jag, trevliga killar dedär, rättså kul är de faktiskt. =) Man hör typ "JÄÄÄÄVLLAAAAR VAD DET ÄR SPIIIIIIIK I DESSA GAMLA HUUUUUUUS, SPIIKFABRIKER MÅSTE TJÄNAT MULTUUUUUM" eller " AAAAH, VILEKN JÄÄVLAA ARKITEKTUUUUR" hela tiden.
jaja, nu ska jag inte tråka ut er med mina berättelsen om våran renovering.
Snart ska jag flytta som ni alla vet. Den 24 Augusti bär det va, då ska mamma och jag åka 103 mil i våran volvo. Kul, inte. Eller jo såklart lite kul eftersom jag längtar efter att få börja där men samtidigt intekul, vafan 103 mil i BIL. orkar inte ens tänka det. :P

Nu kom mamma upp till datorn och frågade om jag ville åka in till stan och köpa serveringskläder. JAA! såklart!
Måste dra och byta om nu, sitter i asaballastora mjukisbralls och en stor t-shirt som det står GuldGrabbeGalan på. så kan jag ju inte se uuut. Nejnej, dags att gå. .

Ville bara säga att fan vad jag tänker på dig, jag vet att du sa att jag inte skulle det så mkt men jag kan inte låta bli, jag gjorde ett bigt misstag. Ska inte sitta här och förlklara min kärlek direkt, för det är bara onödigt eftersom du redan vet hr det ligger till med den.
Vill bara berätta att du har aldrig hamnat tvåa nånstans! Och jag ska sakna dig som en jävla idiot när jag flyttar och förlåt vackra underbara du att jag flyttar men det är en chans i livet  ! Du är den vackraste för mig. Lova mig att du aldrig glömmer vad jag tycker om dig vad du än väljer att göra.
<3

( nu blev det lite utan en kärleksförklaring iallafall men wtf )

Puss, Kram, Bea

så rätt så fel så ont så mysko

Att det tog slut, att det var jag som tog detdär steget.
Så fel så fel. så rätt ? så FEL!.

Att känslorna för dig aldrig försvinner vet du nog.
Att jag ångrar mig vet du nog.
Att jag tänker på dig konstant vet du nog.
Att du är den som jag skulle kunna dela allt med vet du nog.
Att du är min stora kärlek vet du nog.
Att jag var en idiotisk bitch vet du helt säkert.

Om du vill ta tillbaka mig vet du nog inte...

jag älskar dig.

RSS 2.0