- Skolan brann och jag träffade ett spöke! :O

Halloj

Igår var det tisdag och vi hade hotell i skolan, vilket inte direkt var en höjdare.
Fast vi har ett ganska kul uppgift i Turismen! :) Inte fullt så tråkig som resten av arbetet.
Fast såklart är kök och servering mina MVG-ämnen =) haha.
Igår påväg hem från åre iallafall, så såg vi brandbilar i full karriär mot järpen och vi skrattade och skämtade och bara "hoppas skolan brinner hahaha". . tror ni inte att vi fick ett samtal några minuter som sa just det, att skolan brann!! och den brann inte liite heller, fyfan vilka lågor. de må ja säga! Något sånt har jag nog aldrig sett.
Lågor högre än träden och rök som var kol kol kol svart. . fyfan , det var riktigt hemsk. och idag när jag gick för att kolla var ju halva skolan bara ruiner. Usch och fy, rök stinker det här inne också.
Men att skolan brann var ju inte den enda anledningen till att gårdagen var en extra händelserik dag, för jag var i stallet också.
Min häst Ronaldo (Nalle), skulle jag longera hade jag tänkt mig. gick väl ganska bra, han verkade behöva springa av sig, hans trav är förresten riktigt bra ! stolt över att ha hittat en så fin häst :D
Iallafall, efter jag hade longerat och mockat så hade jag tänkt mig att massera honom lite, för han verkade så spänd.. Anna, min ridlärare ville först inte lämna mig själv i stallet men jag fick förstoendet att låsa och släcka och allt såntdär. Precis när anna åker iväg från ridskolan så börjar det dunka högt i hela stallet! och inte liite heller!
Jag har bott vid stall större delen av mitt liv och nog för att konstiga saker har häntinnan men jag brukar alltid känna mig trygg så länge hästarna verkar lugna. men Nalle hoppade runt som en galning och spärrade upp ögonen som aldrig förr, och det dunkade bara högre och högre. Tillslut så högtatt gallrena skakade!!  Det hördes som om det kom från sadelkammaren så jag gick dit för att kolla vad som stod på, och där står det helst säkert en man med grön lång rock och gröna gummistövlar, och jag vet inte hur jag såg hans ögon men jag fick ögonkontakt med honom, och hans ögon var kristallblågrå, alltså som typ clabbes ni vet. Fyfan, jag h´öll på att skita på mig för han hade varken gått in eller ut ur stallet och anna hade ju kollat så allt var okej, och jag hade märkt om någon kom. Jag sprang ut ur stallet, smällde igen dörren ochcyklade till närmsta hus och bankade på deras dörr som en galning, fick låna deras telefon och ringde mamma, och jag var HYSTERISK. aldrig har jag vart så rädd i hela mitt liv kan jag lova. Klockan var liksom 23 någonting. . så det var ju kolsvart  ute.

Det hände lite mer saker sen i stallet när jag gick tillbaka tillsammans med några andra vuxna, och de blev rädda de med kan jag lova.

Mannen jag såg har beskrivits av flera människor innan mig, men för några år sedan, och jag har ALDRIG hört de historierna, det sägs att han har bott på den gården och tagit hand om hästarna när han levde och att när rören dunkade sådär igår så trodde han att anna hade åkt och ingen var där och han skulle försöka stänga av det för han märkte att hästarna blev skärrade. Så han ville väl förhoppningsvis inte skrämma mig med flit. .
Men jag har aldrig varit så RÄDD, herregud, drömde mardrömmar hela natten och det värsta är ju att jag ska vara i stallet själv hela helgen för jag har ju stalljour,. och ikväll ska jag dit med. . =( kommer inte våga

Iallafall, det hände mycket hemska saker igår.
Men en sak är jag säker på, spöken finns! Och det spökade igår i stallet och jag såg det!
Trodde jag inte helst säkerrt på spöken innan så gör jag det definitivt nu!

Men idag ska jag försöka glömma bort detta, trots att jag fortfarande är livrädd för stallet.

( Måste skriva att min häst, "Nalle", var jätteduktig som stog alldeles själv i gången när jag var borta och inte slet sig alls. =) vackra fina underbara bästa häst )

Pussokram skumbanan.
//Bea

- Livet

Hejsan och hallådär

Sitter i skolan och har hotell-A, eller just nu har jag rast i typ fem minuter men ja, ni fattar vad jag menar.
Hur tråkigt som helst med Hotell, blä blä blä. Hata hata hata, iallafall med denna cpläraren.
Jag menar, hon har slarvat bort två prov och ett arbete som jag lämnat in till henne och hon anser att jag ska göra om dem, trots att det var hennes fel att hon slarvade bort det. bajs på henne. Jaja, skitsamma.
Igår fick jag upp min häst ! =) Ronaldo heter han, och han är den bästa finaste hästen som finns. haha, efter mammas häst Blanche då som ingen någonsin kommer slå. :D
Har bestämt mig för att inte låta dendär killen få mig att bli helt krossad en gång till förresten.

NU börjar lektionen igen. bajslektion.

PUSSOKRAM, jag är stark!

//Bee


- usch

Järpen är så jävla dåligt utan min emil.
Min bandmedlem och bästa vän :D
Allt suger här utan dig, fatta hur ensam ja är, bea o emil, emil o bea, de var ju såa lla såg oss. nu är de bara bea utan emil, det är sjukt ensamt. :( Och jag hoppas verkligen du kommer tillbaka annars är jag mobboffer nummer ett.

Jag har kommit fram till att den jag älskar inte bryr sig ett skit om hur jag mår innerst inne, eller så gör han det men så förstår han inte och det är väl som det är.
Ska inte lägga ner mera tid på att älta allt detta. Mitt hjära är så jävla trasigt men han är så jävla kall och krossar det bara mer och mer hela tiden och då är det lika bra att trycka undan allt för alltid.
Kärleken för honom ska jag ha i en lite ask som jag plockar fram någon gång ibland i min ensamhet inne på mitt rum nån natt nångång ibland.

EMIL KOM HEM KOMPISVÄN, VÄNKOMPIS <3

Daniel Svärd, hard to forget.

- FAN

Halloj

Nu sitter jag på¨svenskalektion och ska göra powerpoint-redovisnings-shitet, eller iallafall förbereda. men jag orkar inte. Hur fan ska jag orka det ?? Jag orkar ingenting längre, vill inte vara här, vil hem till dig, vill att allt ska bli säkert och tryggt och bra för jag kan inte andas när jag är utan dig. Det gör så jävla ont. ont ont ont.
Och jag vill inte säga att du inte bryr dig men det känns som att du inte gör det. för du vill inte ha mig ch inget annat spelar någon roll utom vad du tycker och tänker om mig, det är ju det viktigaste för mig, det har det varit i snart tre år. . :/
Jag fattar inte hur jag ska klara av att leva utan någon som jag älskat i tre år. tre år ! Fattar ni hur lång tid det är?
Fattar DU hur lång tid det är ?
Det är väl just det, du vill inte att det ska vara seriöst och bra och underbart. . . du orkar inte med mig längre.
Det måste ju seriöst vara något fel på mig ?
Varför slutade du tro på kärleken ?... jag hatar mig själv. jag står inte ut med mig själv!!!!!!!!!!!!!!
Jag vill inte leva längre. Förut när  jag kände såhär gick det alltid över för han kunde alltid muntra upp mig och hjälpa mig och jag kunde känna att han iallafall fanns att leva för men så är det inte längre , sista seriösa anledningen har bara försvunnit, sjunkit och jag sjunker jag med.
Du bryr dig inte om detta jag vet, alla älskar dig hemma och du behöver inte mig.

Jag krossas inombords och varje andetag gör så fruktansvärt ont.
Jag kan skratta och le på utsidan men inuti går allt i tuser bitar, i spillror.
Ingen fattar hur mycket jag behöver dig. Inte ens du. Knappt jag.
Du lever livets glada dagar och jag får inte dela dem med dig och jag orkar inte, jag bara orkar inte.
Allt går åt helvete utan dig, jag klarar inte detta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska till stallet och rida snart, ridlektion, borde vara överlycklig men inget funkar!
ÅÅ!

hur kan du bara släppa allt och gå , vart är kärleken ?? :'(

- Förvirrat

men jag klarar inte att gå igenom det en gång till.
Jag vet det,

- - - -

Det finns en kille, som kan få mig att känna mig älskad, högre än något annat,
men det är också samma kille som kan få mig att känna mig minst värd.
Det finns en kille som kan få mig att skratta, känna tillit, älska och leva fullt ut,
men han har också makten att få mig att gråta, känna vansinnig misstro och vilja blunda och somna in.
Hur han än får mig att känna, så är det alltid något speciellt med det han får mig att känna.
Även om han får mig att gråta så är det för att jag älskar honom så mycket att jag tar in allt han säger så mycket mer än någon annans ord.
Allt jag känner för honom, kärlek, sorg, ilska eller glädje så är det alltid tillsammans med den känslan av att jag också älskar honom och aldrig skulle kunna leva ett komplett liv  om inte han fanns.

Med denna killen kan jag skratta högt och helt ohämmat utan att det blir fel.
Med denna killen kan jag gråta högt och även där helt ohämmat utan att det blir fel.
Med denn killen kan jag älska, passionerat och djupt, totalt ohämmat, utan att det känns fel.( himla bra brukar det bli med :D)
Med denna killen kan jag sitta i en skog och skrämma småungar på ridläger och ha det helt underbart.

Vart jag vill komma är att det finns en kille, vars namn är inristat i mitt hjärta, en kille som är min själsfrände.
En kille vars namn jag skulle kunna tatuera in utan att någonsin ångra mig, för jag kommer alltid älska honom, vad som än händer. Verkligen VAD SOM ÄN HÄNDER.

Ingenting mellan oss är bestämt eller planerat, vi är inte ens tillsammans.
Jag bor 103 mil ifrån dig och vi kommer förmodligen inte kunna vara ordentligt tillsammans förrän om cirka fyra år, om vi ville det.
Grejen är den att jag behöver inte vara tillsammans med dig, för vi har något som är så enormt mycker mer än så.
Vi vet att våra hjärtan synkar, de slår perfekt tillsammans och även om du är i kina och jag här så slår de lika taktfast som alltid. Och om ditt hjärta hoppar över ett slag gör mitt det med,  inte för att vi bestämmer det utan för att det bara gör det.


Killen jag pratar om heter Daniel Svärd, och även om han flyttar till kina eller månen eller till mig så klarar vi inte av att inte älska den andra.

Forever and ever, baby <3

image6


1 Januari 2008

Hej där allesammans. ( som om någon läser min blogg :D)

Idag vaknade jag 15.37. Underbart.
Haha, trodde klockan gick fel och fick dubbelchecka några gånger men den var verkligen 15.37. :D
Har aldrig i mitt liv sovit så länge. Men men, nytt år - nya erfarenheter , som det heter.
Iallafall, igår var det nyårsafton.
Vi skulle egentligen varit hemma hos Jessica på förfest, sen stortorget och sen efterfest.
Men fillan och min urdåliga planering ledde till att hon och jag hade våran egna fina förfest på stan, bl.a baronen :D haha. vi hade skitskoj, faktiskt. Sen träffade vi Daniel, Johan, Jögge, Ella, och coffe och det avr verkligen kul att se dem efter så lång tid.
Jaja.
Jag och fillan avndrade runt på stan en del och hade faktiskt rätt trevligt, även att det kunna avra mycket bättre:P
Åkte hem till coffa o såg Offside med ett gammalt högstadiegäng och Ella <3 underbart.
har saknat dem. =)
Nu sitter jag hemma och skulle kollat på zorro var det tänkt men det blev inte så tyvärr. . blä.
Imorgon hoppas jaag få träffa alma, welz och fleezy på stan <3 älskar de tjejerna. My sisters.

Nu ska jag väl inte hitta på nåt speciellt. sovdags egentligen men ja sov ju som sagt till 15.37 såatt. :P

MSN - bästa lösningen på nästan allt. :D haha.

Jag älskar dig, du vet så väl vem du är och höjdpunkten på detta lovet har varit Du <3

RSS 2.0