Helgen

Hejsan.
Har kommit hem från min minisemester tillsammans med vännerna idag. Vi hade skitskoj, paddlade kanot, spelade minigolf ( jag vann ) och hade allmänt kul bara. Johan o jögge har en asfin stuga i Timmernabben som vi åkte till. Just nu håller jag på att försöka skriva en bra text o snart kanske jag får låna pappas gitarr o försöka få fart på att komma på egen musik o ionte bara texter.
Kollade nyss på LW:s dvd som jag fick av daniel då jag fyllde femton o har fått en massa inspiration. :)
Ha de bra alla.

DanielSvärd , fan vad mysiga kramar jag får av dig. Igåd var underbart :) (K) (L)

- Dagen / Musiken

Hej !

Idag har jag inte haft något speciellt för mig direkt, var i skolan och kollade men de fanns ju inget o göra där, typ sommarlov redan nu känns det som. :) Skönt. Senare typ vid elva så gick jag o lunchade med Daniel på akademikrogen och sedan gick vi på stan o handlade liten fin hemlighet till liten fin helmig människa. :)
Kul. . fick träffa hans omtalade morbror och hand fru. Trevligt.
Iallafall, sen åjte jag hem typ vid ett och sen dess har jag faktiskt bara suttit inomhus för det är så satans varmt. . faktiskt. jaja, imorgon ska jag på studentskiva, ska bli kul. Då frå ja träffa lite mer av daniels släkt. Och fatta att Fia tar STUDENTEN! GRATTIS!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Jag måste såklart skriva lite om musiken nu också bara för hela tiden jag suttit inomhus idag så har jag lyssnat på thevoice TV. =) Sjuuuuukt bra kanal !!!!
Men! Jag har äntligen tagit mig i kragen och håller på att lära mig Umbrella med Rihanna. En asbra låt som jag skulle ge nästan vad som helst för för att få som instrumental.
Något annat jag skulle ge vad som helst för är en BRA mick. aah, jag vill sjunga på ritkigt. . . men inte så någon hör :P
Men asso seriöst, musiekn äger mitt liiiv. Fan !
Sjunga och lyssna o hitta på eget sound är förfan det skönaste som finns. Slår lätt sex, sry.
haha, nej men fan jag skulle inte kunna leva utan musikeeen! Blir så jäkla glad och lycklig.
Skit samma att världen inte är underbar, det finns musik ! :P Typ så känner jag just nu.

( ägnar mina tankar åt tredje världen, jag menar inte att det är skit samma, sry )


PUSSOKRAAAM ALLA! <3

- Förvirrat

Hej.
Idag har varit en minst sagt jobbig dag.
Jag vaknar upp klockan sju på morgonen för att åka iväg och köpa en häst, som jag skulle fått äran att rida och ta hand om och kanske senare få ta över, och jag är jätteglad fast jag måste gå upp så tidigt.
Vi åker bil till klockan tolv ungefär då vi är framme vid stallet hästen står i och jag lovar er, kärlek vid första ögonkastet. En underbar häst enligt mig ( enligt mamma "inte särkilt vacker direkt?")
Han var så bufflig o stimmig med alla andra och sedan när jag fick hålla honom och prata med honom o kolla igenom honom så var han som en ängel. . Ramino hette han. .
Mamma såg hur glad jag var för hästen och insåg att jaa, vi var nog tvugna att ta hem honom för jag kunde inte slita mig. Och jag lovar er , allt var perfekt, vi skrev kontrakt och allt sånt tills mamma undrade hur vi skulle göra med försäkringsbolaget. . då sket sig allt !
Det bolaget som ägaren hade gick tydligen inte att ha i kalmar och eftersom han hade en skada så gick det inte att byta bolag och eftersom min mamma är så mån om sina förbaskade pengar (jaa, jag vet att man ska vara det) så kunde vi inte köpa honom. . så vi hade åkt varm bil med släp efter i fem timmar helt i onödan.
Dessutom skulle vi köpt nya ridgrejor till mig eftersom allt mitt typ är trasigt. . men allt var ju stängt idag! Baah!
Sen när jag kom hem så fick jag visserligen en trevlig skrittur på Mirran men min lycka varade inte länge, då jag kom in och märkte att min pojkvän o mina vänner var hemma hos min pojkvän o umgicks utan att ha ringt mig, och eftersom jag är en expert på att överdriva och dagen redan vart nästan totalskit så blev jag jätteledsen. .
Jag vet fan itne vad det är med mig. . asso jag tål mycket men när vänner glömmer ringa mig eller bara struntar i det ( även om de menade väl eller trodde att jag sov) så blir jag jätteledsen, asså gråtfärdig.

Åre
Jag är väldigt kluven när det gäller gymnasiet där...
Såklart är det ett skitbra gymnasium men jag kan inte hjälpa att jag tvekar.
Det är ändå hundra mil härifårn.. jag menar tänk; hästarna, daniel, familjen. . .
Samtidigt suger livet här riktigt jävla mycket ibland och jag vet att det skulle vara skönt att komma härifån.
Men frågan är bara om jag vill ge upp allt som heter hästar daniel och nuvarande socialt liv. .
Liksom det finns ändå en bra utbildning på öland med som är HR. Gud!
Jag kan inte hjälpa det men min pojkvän är alltså min ängel.
Även att jag bara känt honom i drygt två år så kan ajg verkligen itne föreställa mig att det finns någon som kan älska mig bättre, få mig att skratta högre eller få mig att må bätter och han är verkligen mitt hjärta.
Jag vet att man inte ska hoppas för mycket på sina förhållanden när man är femton år men han har ju gjort så mkt för mig och jag vet att vi passar så underbart tillsammans.
Ibland står vi inte ut med varandra, visst. Men vi kan liksom endån inte leva utan varandra. . .
Fan! Jag vet att han inte ska spela någon råll när det gäller skolval men jag kan inte hjälpa det.
Om vi bodde i Kalmar båda två så skulle det hålla säkert i tre år eller nåt, det tror både han och jag. . .
Men om jag bor i Åre och han i Kalmar så kanske det inte funkar. Fast vi skulle vilja.
ÅÅÅ! Det jobbiga är att i hans och mitt förhållande är det jag som hela tiden blickar framåt och oroar mig som en galning. . han är så himla bra på att ta saker som de kommer.
Fan Fan Fan ! Jag vill inte leva utan Daniel, åååå. Jag är världens sämsta människa men jag kan inte leva utan honom! Hur ska man kunna leva utan den människa man älskar så mycket att man ger den sitt allt..
Han har fått mig, han har fått allt av mig. . jag kan inte vara utan honom, det går inte.
Jaja, jag ska inte tjata mer om det.. . .

Vill bara be om ursäkt till Daniel också, förlåt att jag var så jobbig på telefonen idag och förlåt att jag klickade men jag höll på att börja grina för jag var så less på allt och jag ville inte det.
Jag vet att det var jag som överdrev och jag ber bara om ursäkt, hoppas inte det gjorde något?

Nu ska jag dra, livet suger idag! Sorry men jag pallar inte med detta med åre. . . men grejen är att om jag kommer in så kan jag inte tacka nej för då sviker jag alla. alla inkl. daniel vill ju att jag åker. FAN.

Jaja, PussOKram. Jag älskar min pojkvän, ni har nog förstått det.
(jag säger att Jag älskar min pojkvän varje dag och innan tkte jag att det var skit men nu har jag kommit på att om det är sista gången vi ses för det vet man aldrig så ska han veta att jag älskar honom och det ska vara det han minns att han hörde av mig varje dag, har börjat med att säga det till mamma o alla med nu. :) alla de jag älskar vill säga. . ;P ha gutt alla. Pusshej )

- Bea

Bara för att jag är jag och du är du och vi är vi och vi är bäst.

PussOKram

Välkommen till min nya blogg!

Jag är som alla andra, äntligen :P jaa. jag kunde inte hålla mig. Nu när skolan är slut lär man väl få skrivkramp iallafall,.. .

RSS 2.0