- BloggBloggBloggBloggBlogg ^^

Hej
Var ett tag sedan man skrev här nu..
vad ska man säga ? Livet rullar på som vanligt. Allt känns väldigt bra här i Åre..
Järpen är ett bra ställe =) Även om det kanske är lite litet, så är det faktiskt större än Åre!
Jag älskar verkligen att inte behöva bo hemma längre, man sköter sig själv liksom. Och den man kan förlita sig på är sig själv, det förvånar mig nästan hur mycket bättre man blir och hur mycket säkrare man blir av att flytta hemifrån. Jag räknade typ med faster, bus, skratt, kul, inte behöva städa vaarje dag och typ, inte höra tjat. Och visst blev det så, men man lär sig också så himla mycket. Typ, att man faktiskt måste gå ut med soporna, att man faktiskt måste skura golven, att mat kostar! Man lär sig vara mer medveten om vad man köper, man är mer noggrann med sin budget. . jaa, man blir faktiskt vuxen. Även om man festar lite väl mycket ibland kanske. . .
Såklart så saknar man mamma grymt mycket ibland! Och alla andra, jag kan liksom bli helt tårögd när jag pratar med min lillebror.. hallå, hade jag nånsin blivit det om jag bodde hemma liksom ? NEJ. haha, men det är bra att öppna ögonen och se saker och ting ur ett annat perspektiv.^
Jag öppnade ögonen vad gäller kärleken också, kärlek går inte ut på bråk och tjafs och att känna sig underlägsen den andra hela tiden. Kärlek handlar om tillit och respekt. inget annat. Nu menar jag inte att ett strul en vecka är kärlek, verkligen inte.
Menar bara att det jag hade fått för mig var kärlek , var kärlek, men inte sån såm kärleken ska vara.
Jag lärde mig definitivt vilka som var mina vänner och inte, vilka som var de äkta , vilka som var festkompisar och vilka som helt enkelt bara var skit. Jag lärde mig också att man inte ska döma folk, man ska ge alla en chans. Han som jag tyckte var järpens fulaste kille kanske hade en helt underbar insida, och hon som vekade vara en sån jävla fjortis kanske var jättesnäll ? Jag har lärt mig så mycket, och jag har lärt mig att jag klarar saker.
Jag ahr klarat att flytta 103 mil, börja ny utbildning, få nya kompisar, gjort slut på ett dåligt förhållande, och klara skolan utan att någon någon nåågon annan än jag tjatar på mig själv =)
Jag är stolt, jag är STOLT, JAG är stolt. =)

Kommer för övrigt hem till Kalmar fredag vecka 43 och stannar tills Söndag vecka 44. =) Ser såklart fram emot att få träffa alla mina älsklingar igen.
Mest Mamma, syskonen och hästarna. Och så Wela och malin såklart =)

Hade hoppats på att få träffa Daniel också men han vill ju inte det, så.. det blir nog inget av.
Skulle bara vart kul för vi delade ju liksom två och ett halvt år tillsammans nästan.

Nu ska jag fortsätta på min engenlska-uppsats om " why I'm not a vegetarian " Intressant ? Nej! haha.
Men MVG minst blir det , kan ajg lova. för jag är så bra! =)

PussOKram skumbanan, jag är bra!
(L)

- Beatrice är förbannad

Hej och hallå.

Så gick det som det gick, igen.
Jag har insett att man kan inte rymma ifrån sina problem, de hinner alltid ifatt en förr eller senare.
Men hallå, jag är trött på skiten ! All egoism och svartsjuka som bara kokar, ångar och kväver en.
För det är det som är problemen, egosismen och svartsjukan.
Men så tycker Jag tycker endå att jag har kämpat, jag har fan flyttat 103 mil ifrån skiten men likt förbannat finns allt kvar endå. Men Varför?
Jag har ju så jävla kul här, varför måste alla deppa heeela tiden? Kalmar är inskränkt ! Fast det måste man gömma, vänner.


Så; Deppa, var inte glad för andras skull, hitta de minsta problemen och gör dem till de största, och le och skratta för guds skull inte, då blir det riktigt stora problem.
 

Göm lyckan och ta fram ´sorgen, för det är så det funkar hemma.

bye

RSS 2.0