MVG-Barn :)

Hejsan
Sitter i skolan ochj " pluggar engelska-arbetet" Men i själva verket är det alldeles för somrigt ute och jag är alldeles för disträ för att kunna koncentrera mig på något som har med skola att göra.
Men jag kan ju dock inte vara helt kass eftersom jag ändp fått starka MVG på de två första engelska nationella delarna. Både Speaking och writing. Tjoheej! :) haha.
Och engelskaläraren sa att min uppstats var en av de bästa hon läst under hela terminen! Fattar ni att jag blev glad eller ! :D haha.
Ajaa, nu ska jag inte skryta mer om det ( även om jag kan erkänna att det är svårt att inte göra det :P haha )
Jag har inte gjort mycket idag alltså, bara åkt buss och vart på denna lektionen. Har följt med ett antal gånger när mina klasskompisar går ut och röker. ( dock röker inte jag ) Och det är först när man står bredvid någon som röker som man fattar vad svårt det är att motstå om man vart rökare innan. Jag rökte ju i kanske ett år först mellan sjuan och åttan ( lite i nian jag måste erkänna det nu faktiskt.... ) Och sen i Åre blev det också ganska mycket , och även om inte jag vill kalla det att jag var rökare då så avr ajg väl det. jag tog ju faktiskt rökraster på arbetspassen i köket / serveringen / hotellet.
Men jag la av totalt och bara verkligen var emot det och jag trodde aldrig jag skulle bli röksugen mer men fi**a vad svårt det är att stå emot när alla andra, verkligen alla, röker bredvid en och om de inte gör det så säger dem typ "ska vi ut och röka" ... ååh, fett jobbigt. jag har aldrig fattat att jag ens vart liite beroende. Har aldrig haft så himla mycket suuuug som nu. Men jag höll mig förra veckan ( i helgen var det fan omöjligt nästan men höll mig då med ) Och denna veckan måste jag ju också klara av. Vafan, så vårt kan det ju inte vara.
Men är fan beroende av  vattenpipa.. det är ju faktiskt läskigt, jag får nästan damp eller nåt för jag är så sugen på det. Nej, sånt ska man inte hålla på med det är inte nyttigt. Jag måste faktiskt skärpa mig!
För övrigt slutar jag klockan tre idag och vill görna träffa Madde och ta en fika eller något. . skulle vara så härligt att träffa dig gummsan! Länge länge sen och nu är vi ju äntligen vänner igen :) Är glad över det.
Men nej, nu slutar jag snart och de andra ska väl snart ut och röka så antar att jag ska hänga på dem ( dock inte röka själv )

Röka är farligt, det ger cancer och massa massa massa endra farliga sjukdomar.
Sådetså!

Pusshejs<3

- 27 April

Nu var det 27 April, söndag tillochmed :)
Idag har jag sovit uuut, så himla skönt. Har dock inte städat än vlket jag borde men det blir snart av.
Jag har däremot vart duktig och kollat på mina småbröders fotbollsmatch , känner mig som en riktigt delaktig storasyster :) Filmat och fotat och grejer :) haha. Jag träffade även på två andra bedårande barn; Nellie och Annie. SÅ SÖTA , jag tror jag avlider :P
Efter fotbollen hann jag också med en liten fika med mamma, janine, ioanna och uffe., Kanelbulle med jordgubbssaft. mums säger jag bara.
Just det !! Glömde säga, innan fotbollen så hade toya sprungit bort och vi fick köra runt med bilen två timamr sen så cyklade jag en runda och letade efter henne och jag hittade henne som tur var ganska nära oss hos en granne som tagit in henne till sig och väntat på att någon skulle komma och leta. phu! trodde hon hade gått ner sig i ån min älskade vovve! <3
Men jag hittade henne och hon blev överlycklig! :D
Nej, nu ska jag lägga in lite bilder ifrån kameran till datorn och sen ska ja lägga ut dem på bdb, sen skajag nog städa och ta ett litet snack med degs.

Take care alla, och jag är nästan säker på att det komemr ett till inlägg rätt snart :D

Pusshejs <3

- 26 April

Ligger i sängen och ska alldeles straxt sova. Har monterat ihop en garderob från ikea, så är lite småirriterad än. Det är så jäkla jobbigt att montera ihop såntdär när man verkligen suger på det. Aja, har världens stökigaste rum för övrigt som jag måste städa det första jag gör imorgon. . blä. vill inte.
Om jag kollar lite åt höger så ser jag min skinnjacka hängandes och liksom glimmar som guld. ååh, jag älskar dig skinnjackan! <3 Och det röda linnet jag köpte idag! Fett snyggt, det liksom lyser bara rött och fint och kärlek ! :) Asso jag och rött asso, kan inte få nog av det, mina lakan är röda, mina kuddar är röda, mina väggar är röda, mitt nya linne är rött. Min fotölj är röd. Skulle inte förvåna mig om det visar sig att jag blivit röd. :P
Jaa, men röd är en fin färg tycker jag.
Hmm, känner mig lite smått obetydlig när jag sitter här en lördagskväll och i stort sett lever framför datorn. blää, jag måste bli lite mer duktig liksom, man kan inte ha ett liv som går åt till att montera garderober, sova och sitta framför datorn. nej. Skärpning. Imorgon blir det städa, springa, plugga och sova tidigt som gäller och ska försöka att inte skriva tre bloggar som jag gjort idag :D haha.
Aja, nu ska jag sova..

I need you

Pusshejs, <3

- trist

Så får man reda på att killen som var ens ex som ska föreställa sig min vän, har skickat ett minst sagt pinsamt sms till en annan kille och sagt att han vart jag , bara för att "kolla upp" en sak om mig och denna andra killen. Vad fan är det här? Nej det fanns inget annat sätt att ta reda på det du ville ta reda på, men det finns gränser man inte går över bara.
Jag orkar inte bråka eller tjafsa eller ens säga att jag tycker du är en idiot som gjorde så.
Jag vill bara säga, att du kan få vara precis precis som du vill för det har alla rätt att vara.
Men man går inte in på en sida på internet och skriver ett sms därifrån anonymt och uppger sig i smset för att vara någon annan. Man gör fan inte så! Innan gjorde det ont för att du inte var kär i mig, nu gör det ont för nu finns det ingenting inom dig som heter ånger och respekt verkar det som!
Jag fattar inte hur man kan göra så, jag skulle faktiskt kunna anmäla dig. Men det skulle jag aldrig gör, men iallafall. Jag tycker bara inte man gör sådär! väldigt dålig stil.

Men jag älskar dig än, kul.
SUCK, varför är alltid allting så jobbigt.
Trist att du gör såhär...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

förresten måste jag bara säga att jag har sett världens snyggaste kille! :P
Och köpt ett rött linne och en skinnjacka idag ! :)

- Fillan 18 år, och en partynatt vi inte glömmer

Heey allihopa! =)

Igår fyllde min älskade Fleezy 18 år gammal och det skulle firas med buller och bång.
Började med ett hemmakalas med familje  och wela och vi grillade, fikade, åt tårta och kollade på alla fina presenter Fillan fick. Mycket fint , en hel skog kan man nästan säga. :P
Well, efter det åkte jag till Linnsi och hämtade leget, efter det åkte jag in till stan för att möta fleezy och welma, och alla fillans kompisar. Vi drog till Virre på kalas / förfest och myste och hade roligt.. Eller, det slutade väl bra men innan jag fick nåt att dricka hade jag både feber och huvudvärk, men jag drack och då fick det över. Förresten, jag drack jordgubbsvin, inte det godaste du kan dricka riktigt. ;) haha, menmen .
Efter förfesten/kalaset så tog vi bussen in till stan. Började på km där det var rätt dött faktiskt, hade väntat mig mer, efter det blev det palace fast vi gick inte in, alldeles för lite folk tyckte vi. Vi gick in på the rock istället, satt där och chillade ett tag, sen drig vi till bistro bar och shakade ass ;) haha. Fleezy, jag och mickan var iallafall lätt bäst och snyggast ;P Efter ett tag fick vi nog och emma, mickan och foppa var hungriga på korv. Jag och fillan var dock inte lika hungriga, småfulla och glada gick vi hem till Calle ( welas ex ). Han hade tydligen hade haft värsta partyt hos sig , när vi kom var de väl bara en tio pers kvar. Träffade tre söton jag inte sett till på länge, både Olle, Majdi och Nicke. Alla tre var väl ganska dragna kan man säga. haha, speciellt Olle. FYLLO säger jag bara, asso har aldrig sett han sån.
Vi tvingade iallafall nicke att fixa vattenpipan så satt vi där och jag försökte lära Fillan och welma att göra rökringar. haha, jag var iallafall bäst- även att det var en kille som påstod att han faktiskt helt på ritkigt kunde göra rökskepp, som Gandalf ni vet. haha. men bara fem om dagen tyvärr. :P ajaa.
Satt där och chillade ett tag tills ingela kom med bilen och hämtade oss.
Jag, fillan och Wendela hade haft en bra kväll alla tre. Och jag kom in på varje ställe !! :) Så lyckat! :)

själva höjdpunkten var dock att umgås med de två bästa i hela hela sverige : Welz och Fleezy mina älskon!

Nästa helg bär det av till skumpartyt på corehouse(?) (ingen aning om vart det ligger hur det är eller hur det tavas :P hehe)


FELICIA DU ÄR MYNDIG!! JAG ÄLSKAR DIG MIN LILLA STORASYSTER! ^^

Nu ska jag försöka få tag på kära Daniel.

Pusshejs <3

24 April

Japp, då har vi kommit till Torsdagen den 24 April.
Har gått nästan en hel skolvecka nu i nya skolan, och det känns alldeles förträffligt. Men ska inte säga mer för då går det väl bara åt andra hållet sen.
Idag var jag på stan en stund efter skolan och inhandlade en APSNYGG tantväska på erikshjälpen ( japp, second hand ) för endast 45 riksdaler. Det är fett snygg. Jag dör. Har velat ha en såndär liten väska med lååångt axelband, ni vet, hur länge som helst! Och äntligen, det var kärlek vid första ögonkastet jag lovar er! :)
Jaja, har inte gjort så mycket mer, var meningen at tjag skulle ut och springa men det blir nog inte av för ska städa rummet lite innan jag går ut med vovven och sen bär det av till mitt kära lilla smedby. Ska sova där, då får jag gå upp typ halv sex istället för tio i fem ! Tjohoo, hallelujah! skönt. Sovmorgon!
Well, vet inte om jag kommer vara så flitig med bloggandet de närmsta dagarna ( komemr jag säkert vara bara för att jag är beroende, men iallafall för säkerhets skull liksom:P) Därför tänkte jag tala om vad som händer i helgen nu istället. =)
Imorgon fyller ju min älskade älskade Storasyster Felicia 18 år, så efter skolan blir det grillparty med familjen och de närmsta kompisarna och efter det blir det förfest i stan och sedan PALACE. ( OM LINN KOMMER IHÅG ATT GE MIG SITT LEG :O)
Ska parta parta parta, och ja alla fjortishatare, jag ska supa! Tjohej! Jag och felicia ska supa, mohaha.
På lördag vet ja inte riktigt faktiskt, antar att det blir staden med mamma och inhandla dedär pumpsen och skinnjackan ja velat ha så länge men man vet aldrig. Lite tid med daniel också misstänker jag. Söndag ska jag på uteritt och möta mina älsklingar Fillan och Wela i skogen. KUL. efter det blir de hem och laga middag och öve på serveringen :) Japp, faktiskt.
Men nu vill jag inte skriva om mer ointressanta och tråkiga saker.
Måste skynda mig om jag ska hinna med bussen !

Take Care, så hörs vi allihop :)

Pusshejs <3

- bara till dig / läs hela /

Som du kanske har förstått
Jag är hos dig igen
Jag försvann ett tag på vägen
Men jag saknade dina sinnen
Det har varit tungt och grått
Jag är frusen än
När livet sköljde bort oss och vi glömde våra minnen

Och som du kanske redan vet
Jag är oslagbar
Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder
Du är sval sen blir du het
Du har känslorna kvar
Dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer

Du har dina moln
Och jag kan inte skingra dom
Kan inte låta dom va´
Jag har mina ord
Som du sa

Som du kanske redan hört
Jag blir aldrig klar
Du sluter dina ådror om du sätter dig och väntar
Som du redan har berört
Här är glimmande dar
Välsignade december står för dörr´n och livet längtar

Som du kanske redan sett
Första snö´n kom inatt
Nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten
Har du hittat rätt?
Kan du höra ditt skratt?
Kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?

Vi vinner ingen tid
Och vi får inte vänja oss för då är allting förstört
Jag är hos dig igen
Som du kanske redan hört


(Lasse, dina texter beskriver allt så bra )

- Tvingar ingen.

Yoo folket. :)

Ligger som vanligt i sängen och bloggar. Är trött eftersom jag idag haft en lång dag. Kommer verkligen bli tufft med hela skola-på-öland-i-borgholm grejen.
Men det verkar iallafall vara värt det ! Alla är jättetrevliga emot mig och känner att om jag lägger på en rem så kommer ja nog snart ikapp de andra när det gäller serveringen och det. :)
Lärde känna en tjej som heter Jonna idag, verkar jättetrevlig ! :) kuul!

Jaa, har faktiskt vart på stan med Yoshi och Daniel idag. Kändes faktiskt kul , våran trio samlad igen. Jag och yoshi har ju vart enemies hur länge som helst , och äver om vi inte är polare nu så kändes det bra att se att han mådde bra o så.
Johan Andreasson kom senare och hann träffa underbaringen en liten stund innan ja skulle till bussen. ÅÅH! saknat han med ! :) Johan-bästis som vi sa i sjuan :P haha.

Jaja, tänkte bara säga att om ni klagar på min blogg och tycker den är töntig så är det inget tvång på att läsa eller så:) Det är ju ändå ni som gör er mödan att klicka in er här :) Vilket är jättetrevligt, men tycker det är slöseri med energi om ni ändå tycker bloggen är nördig. :P

Som jag en gång hörde i en viss film

????: " You are without doubt  the worst pirate I've ever heard of"
Jack: " Oh, but you HAVE heard of me ;) "

Nej nu över till helt andra saker. Jag har kommit på vad som är skönare än sex! Yes, ladies an gents.
Ha på er högklackat i en femton timmar i sträck ungefär och stå i cirka tio av dem, då får man ganska ont. Ja, iallafall, när ni tar av er skorna, så massera liksom på och runt där det gör sviiiinont. det är så skööönt. asso känslan av att få av sig dedär jobbigaskorna och få massage där det gör ont är ju fan bättre än sex. och jag skojar fan inte ! :)

Nej, nu är klockan åtta. har tänkt mig att sova nu faktiskt :) Lång dag imorgon. .

Daniel.
Bara för att jag vet att du läser min blogg :
Först, ditt hår blev hur fint som helst ! Love it!
sen vill jag bara säga att jag är så glad att vi är vänner! Livet utan dig är inte samma sak. Det finns ingen annan än du som känner mig på det sättet du gör. och det känns bra att veta att jag har dig, att du bryr dig och att du alltid kommer finnas där.
Jag lovar dig, jag ska alltid finnas för dig. Jag är en såndär vän du ringer mitt i natten när du råkat låsa ute dig, så kommer jag och hämtar dig på cykel ;) ( haha, inte så flashigt menmen)
Jag vill helt enkelt säga, Daniel, tack för att du förgyller livet =)


Pusshejs <3


" be cheaky, always"

Har fått nys om att någon tror att jag är för självgod för mitt eget bästa. Sorry guys, men vet ni ens vad självgod betyder ? antagligen inte.
Menmen.
Och fått lite kritik om min blogg " läs på egen risk"
För det första, jag skrev just den rubriken för att jag visste att det skulle vara väldigt intim och personligt. . Och liksom. Jag kanske uttryckte mig väldigt illa om någon trodde att jag trodde att jag var världens mittpunkt. Hahaha. Lite kul faktiskt. Nej, men det jag skrev var ju faktiskt sant så spelar ju ingen roll egentligen. Tråkigt med texter bara att man kan få ett helt annat tonfall än vad man menar liksom :)


Och blir liiiiiiiite sur för jag sa aldrig att jag skulle BÖRJA på Aquavit (stavas så ja)- Jag sa att det är dit jag ska och att jag skulle bli bäst. eller hur? :) Och att jag vägrar starta på burgerking eller liknande snabbmatskedjor. för då fastnar jag i det. jag börjar gärna som diskare eller städare på en riktig restaurang istället och jobbar mig uppåt. men aldrig aldrig aldrig något som mc.donalds eller burgerking.
En kille sa en gång till mig "Be cheaky, always"
Samma kille sa också " jag har inte sagt att jag ÄR bäst, bara att jag kommer BLI"

Love you ! :)

OOOH, en sak till " du är huvudpersonen i ditt liv" (min blogg handlar oftast om mitt liv :P)

Nu menar jag absolut inte att mc.donalds-jobb eller liknande är dåliga. vrkligen inte. det är en skitbra erfarenhet. men jag vet att jag skulle fastna där och eftersom jag har som mål att komma långt inom restaurang-branchen så vill jag inte fastna någonstans. jag vill knyta rätt kontakter ända från början.
Men alltså, de jobben kan vara en jäkligt bra erfarenhet om man har ett annat mål är tillexempel mig.


Pusshejs


- hm

okey, nu har jag börjat vela igen. .

läste precis om korrespondensgymnasiet ... läsa sin gymnasieutbildning på distans. lät himla härligt. kunna åka vart man vill och man kunde göra klart alla kurser för hela gymnasiet på tre terminer bara. fett skönt. så kan jag gå ut skolan samtidigt som daniel. .

men nej! Nu går jag ju hr. . . :(

varför är det inga studievägledare som säger något om sånahär gymnasier ??? :(

- jävla skit

MORR

Vaknade alldeles nyss, helt jävla slut i hela kroppen och tänkte : "Neeej, måste jag ALLTID vakna vid typ tre på natten..baah!". . gissa vad klockan är ?! 06.33 och jag har missat min buss med 18 minuter. Jippie.
Detta betyder alltså att jag min andra dag på min nya skola försovit mig och kommer försent. underbart underbart. Klart att denna dagen inte ska bli bra bara för att gårdagen gick så smärtfritt. Well, ingenting att göra åt. Ska klä på mig mina mjukiskläder hade jag tänkt och sen ska jag sova till sju med kläderna på.
Bussen går 07.25 o är i Borgholm 09.20. underbart! Fullkomligt asbra eller hur ?! jaja.
Nu måste jag gå. skriver mer ikväll.

take care fuckers.


- dendär rackarns blondinbella

Sitter hemma i sängen (som vanligt) och väntar på att duschen ska bli ledig.
Är hur trött som helst, vill bara sova och sova och soova. zZzZzZzzzz!
Har varit vaken ända sen klockan tio i fem i morse.

Idag har varit en såndär härlig dag.
Började med en nervös resa till nya skolan. Kändes bra på nåt konstigt nervöst sätt.
Träffade alla i klassen, massa nytt folk. Tycker alltid det är lika kul att träffa nytt folk :)
Slutade klockan elva och 11.20 gick min buss tillbaka till kalmar.
Gick på stan en stund själv tills Daniel kom och gjorde mig sällskap. Vi åt glass, gick på hans körlektion, solade, käkade lunsch/middag på Frasses :) Onyttigt och svingott ! ;)
Tycker om att promenera runt överallt på stan med Daniel! Trevligt faktiskt.
Efter Daniel åkte hem var det meningen att mamma skulle hämta upp mig när hon körde ifrån stan men hon glömde bort mig så gick på stan i flera timmar själv och köpte en massa kul saker.
För 403 kr fick jag :
- Svart stor T-shirt, Gina Tricot
- Svart glittrigt brett midjebälte, Gina Tricot
- Strumpbyxor, genomskinliga glansiga, Lindex
- Solglasögon, Glitter
- Skomakar-kostnader för mina stövlar som lagades , skomakaren på baronen ( ni vet )
- Födelsedagspresent till Felicia (hemligt vart ;P)

Japp, kändes jättebra att traska runt i stan och fynda bland alla affärer och dessutom fick jag gå i t-shirt , solglasögon och tygskor och inte frysa och bara sola mig i värmen. Så himla härligt. Sommar-vibbar på hög nivå alltså :)

Nej nu är duschen ledig! Måste kila!

NattiNatti, hörs imogon.

Och fia, fortsätt med ditt modebloggande. Dendär rackarns blondinbella som snodde ditt koncept ska inte få dig att vika dig ;P haha.,

Nej men Godnatt, seriously.

PUSSHEJS <3


- Rubrik

Hett sex är det bästa jag vet.


we're like fire.


- Läs på egen risk

Heey

Just nu sitter jag i min säng, iklädd underkläder, med laptopen i knät och halvuppäten godispåse bredvid mig .
Känner verkligen hur godiset sätter sig på höfterna och låren. MEN VEM BRYR SIG. inte jag iallafall!
Jaja.
Sitter och fundilerar över mitt enormt innehållsrika liv. . Ja, faktiskt. Fast jag sitter klockan 11.04 vid dastorn i bara underkläderna och käkar godis för jag bara inte har nåt speciellt mycket bättre för mig, så har jag ett väldigt innehållsrikt liv nu känner jag. Såå jag måste skriva av mig. Och kom ihåg. NI LÄSER PÅ EGEN RISK.
( kan hända att ni somnar, får panik eller helst enkelt inte kan slita er:P )

Okej. Vi börjar med det faktum att jag börjar skolan på måndag.
En helt ny skola, IGEN. Känns faktiskt lite som att jag är en misslyckad person som bara byter till olika skolor och aldrig någonsin komemr någon vart med livet. . men alltså, det måste kännas helt RÄTT. annars funkar ingenting för mig. Å andra sidan kändes ju IV rätt för mig...så då kanske det vore bäst om det  inte kändes rätt iallafall???Förhoppningsvis känns Ölands gymnasium rätt iallafall. Verkar som en mysig skola. .Hoppas bara det inte är sådär hemskt uppdelat i klassen. Typ "sygga tjejer" "töntar" "snygga killar" "wannabees"... är så trött på sånt nu faktiskt. Det är alldeles för högstadiet över det. jaja. att jag ens är nervös för att börja ny skola, så många gånger som ja gjort de måste jag ju vara van nu. eller? Man blir nog aldrig van antar jag.
Iallafall, det värsta av allt är att jag som älskar att servera, men är fullkomligt asnervös varje gång jag gör det, ska servera gäster ( riktiga gäster, inte bara klasskompisar ) på tisdag. Det hade ju absolut inte vart några problem om det var i Åre, men nu är det så att alla på öland har läst klart både servering A och B, medans jag bara har gjort A-kursen. Det betyder at jag inte har en aning om hur jag ska göra på Tisdag, vilket betyder att jag kommer göra bort mig, vilket betyder IG för mig! OH NO! . . .well, allt löser sig. och min serveringslärare i Åre säger att jag "har fallenhet för servering och är väldigt duktig" Så det måste väl betyda att om jag verkligen anstränger mig så klarar jag det.
Nog om Skolan. Jag har andra saker jag ligger/sitter och funderar på.
Jag vet tre killar som , vad ska vi säga, "tycker om" mig.
Daniel Svärd, Johan Melin, Emil Hedblom. Ja, det hade ju inte varit något problem om det inte vore för att jag verkligen tycker om alla tre så jättejättemycket.
Daniel är mitt ex och vill inte vara tillsammans med mig, samtidigt hatar han Johan Melin för när jag och Daniel var tillsammans flirtade Johan med mig och det gillade inte Daniel. Daniel och jag har bestämt oss för att bara vara kompisar (även att det är lite svårt me dedär), men han vill inte att jag träffar Johan. Johan är en väldigt bra kompis till mig, som hatarr Daniel för att han tycker Daniel har varit ett svin mot mig och för att Daniel snackar skit om Johan. Johan tycker att jag inte borde umgås med Daniel och blir "sur" när jag gör det för han tycker att jag tar för mycket skit. Johan och Daniel hatar varandra, och båda vill vara min vän men båda vill också att jag ska skita i den andra vilket gör hela grejen jävligt komplicerad. Då har vi kvar Emil Hedblom, den tredje. Emil och jag spelade i samma band, och han och jag blev skitbra kompisar. Tills dageen då han släppte bomben "Bea jag är kär i dig". PANG, där gick det åt helvete. Vadå kär???? ja. Så nu är emil arg på mig för att jag pratat med honom så mycket om Daniel och Johan och att det är så jobbigt och för att jag sa till Emil att ja aldrig kommer bli kär i honom och att ja bara ser honom som vän.
Vissa skulle säga såhär: Men skit i allihopa, säg bara till johan och daniel att om dem vill vara vän med dig får de acceptera att du vill vara vän med båda. och om Emil vill vara vän med dig får han acceptera att du inte kommer bli kär i honom.
Ja, det låter så enkelt men det är det inte. För jag sårar dem då! och jag vill verkligen verkligen inte såra dem..
Men men. Emil har iallafall sagt upp kontakten med mig. Och Johan med, tills ja vet vart jag står med Daniel. ÅÅH. vadå vet vart jag står??? Har jag någonsin sagt att jag vill vara mer än vän med Johan ? Tydligen. Äh.
Det var problem nummer två.
Sen funderar jag över en sak till.
Felicia. Min storasyster. Hon fyllet arton år på fredag och det ska firas med buller och bång. och jag vill ge henne något som påminner henne om alla år vi haft tillsammans och något som är speciellt men också fint och värdefullt och kul och bra. slutar väl med att hela studiebidraget ryker och hon får tio presenter. :P haha. jaja.
Det är väl inte ett så himla stort problem egentligen. men det är något som jag funderar över.
Menmen.
Nu orkar jag verkligen inte skriva mer viktiga och seriösa saker.

Jo  , en sak till: 

SÖKES
Trevlig,snygg,snäll kille , cirka 1,88 lång , som får mig att skratta. Tindrande ögon, och ett lätt hjärta.
Vill ha en man, inte en pojke, och vill ha någon som tar dedär med förhållanden seriöst.
Jag vill träffa en kille som klär sig fint , som värderar saker så som kärlek, vänner och ömhet högt. En kille som inte är rädd för att ta saker i egna händer, en kille som inte är rädd för att äventyra runt i världen med en tjej som jag. En kille som vill vara jämnlik och inte vara över på något sätt. En kille som bryr sig både om sig själv och sin omgivning. En kille som skrattar mycket och bara är enkel att umgås med. En kille som kommer bra överens med min familj och en kille som är bra i sängen!
Någon som är lekfull, men ändå man. är det någon som finns som är sån ?
Ingen vet. Men det är vad jag söker. En kille som får mig att må bra och vara glad.
Det söker jag :D

Mohaha, nu var jag klar.

(alltså dedär var inget seriöst att jag vill att någon SKA svara eller så, men ville bara skriva vad jag vill ha, för då får man drömma om att han finns :P )

Felicia, lilla jättesöta gumman. Du är den finaste i världen storasyster. <3

PussOkram skumbanan.

- Åh, du fagra björn gustafsson

Halloj i stugan.
Sitter hemma, kom precis hemifrån stan där jag umgåtts med daniel.
Daniel är en underlig människa. Alltså , jag vet faktiskt inte hur människan lyckas men han får mig alltid att känna någonting, Inta bara glädje nu menar jag, spelar liksom inte någon roll vad han får mig att känna men känner alltid starkt när jag är med honom. äh, dedär lät ju flummigt. skit i de. haha.

hade tänkt utnyttja min underbara vän och låna en av hennes personliga ägodelar och gå ut o parta lite ikväll. Dock vet jag inte om plånkan tillåter men vi får se. VILL VILL VILL. ni vill inte ens veta hur längesen de var jag var på krogen nu! Jag DÖR. Frida, my dear, du får mig alltid på partyhumör men nu är jag ju inte sambo med dig så vart lite dåligt på sista tiden. jag lovar iallafall att nästa gån ja hälsar på uppe i snön är det du och jag och fem heta killar som äger dansgolvet. haha ;) Hur eller hur, så vill jag väldigt gärna ut ikväll. skulle vara så sjukt kul!! miih.
Så hoppas hoppas hoppas på detta nu.
Annars är det väl inte hela världen eftersom jag ska på artonårsfest imorgon och parta en del är det tänkt. men det är ju bara till tolv. lite segt alltså. Fast tror ja kan hänga på fleezy och welma då efter tolv. äh skit samma vem av er som läser bryr er EGENTLIGEN om det liksom :P

Så, en hyllning till Sofiiia Svääärd !!! ( var ju tvungen ) JAG ÄLSKAR DINA BLOGGINLÄGG FÖR DU ÄR SÅ HIMLA SMART !
alltså, tojaja.blogg.se. en helkul människa som är min idol. vet inte varför, hon är ju kortare än mig! Mohaha. äh. Känner att jag bara skriver för skrivandets skull..

AJUSTE!!!! Var i nya skolan idag. helt bra verkar det. verkar chysst liksom. men helvete jag är nervös inför serveringen. de är ju grym på de där på öland :( hehe, aaaaja. nu SKA jag sluta skriva.

ha de gött häj.

<3 åh, du fagra björn gustafsson, jag ska icke förglömma dina o så absolut skithärliga citat. LOVE IT

- bloggbloggblogg

Hejsan, längesen nu.


Mycket har hänt sen sist.
Kan börja med det faktum att  jag återigen är kalmarbo. Japp.
Jämtland var ingenting för mig visade det sig tillslut. Jag märkte ju det egentligen redan innan jul.
Det var liksom inte rätt. . det är det väl aldrig när det gäller mig. Jag lessnar på allt på cirka tre dagar.
Iallafall, jag hittade min kära linje hotell och restaurang, men heöt fel skola. Så nu får man väl hoppas att ölandsgymnasiet är rätt istället. Ska dit imorgon och checka in stället. nice.
Skönt att slippa all himla snö också tycker jag. :) jag är som kanske vissa redan vet, ingen snöman. Det är däremot kricka men den diskussionen tar vi inte här och nu. ( varför tycker han så enormt mycket om snön?? det är fruset vatten som prompt ska tränga igenom allt och frysa ner en så att ens kroppstemperatur blir minst minus en grad, och okej om det är kul med skidor, men inte fan är det värt förfrusna kroppsdelar som man förlorar känseln på???!)
Jaja. Med big D är allt precis som vanligt. kärlek som inte kan få gro som den borde, som växer fel,snett och .uppochned. Men det är väl så de kommer vara antar jag. Men vi är bara vänner, det har vi ju så fint bestämt. . hm. Ja. vi är vänner. låter nästan fint ibland när jag säger det högt "Daniel är en av mina nära kompisar"

Jaja, jag orkar faktiskt inte uppdatera er om mitt o så innehållsrika liv. De som vill veta på ritkigt umgås jag ju med rätt ofta ändå :)

Nu ska jag sova, big day tomorrow.

PussOKram skumbanan.

<3 big d

RSS 2.0